Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett eget hem

Ett hem kan vara som en vän
Ett tryggt bo där man finner ro
Där man kan bara vara
Och leva i harmoni

Där ska jag tända min öppna spis
Och låta tankarna samlas vis
En kakelugn tänds för att värme ge
En bok att läsa i lampans sken

På kvällen lyss jag till syrsors sång
Eller regnet som smattrar
Eller åskans dån
Eller tystnad




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2023-01-28 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP