Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skriv en dikt från en mening eller ord i ett sms. "Hoppas hitta mina stickor bara"


Resår

Bland rätor och avigor
sitter vi
I nästan 40 år har mönster upprepats
Våra offerkoftor är olika tjocka
Men ingen av dem värmer
Kan det upprepade repas upp?
Frågan hänger avigt i luften
Hoppas hitta mina stickor bara
Börja med resåren
Re såren
Utan det aviga blir det ingen resår




Fri vers (Fri form) av Skoogshäxan VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-11-03 12:16



Bookmark and Share


    Solbelyst
(Sms) ”Nu går jag över”

Solen kikar fram bakom moln,
magfjärilar vaknar och får dansa till himmelsblå toner och rytmen av förnöjda, förhöjda andetag.
Bara för att du går över.
Hoppas det aldrig går över.

2023-11-08

  Marita Ohlquist VIP
En bra och tankeväckande text med ett insiktsfullt avslut.
2023-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Skoogshäxan
Skoogshäxan VIP