Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slagträ

En enkel fråga
Väcker en björn som sover
Väcker lust att kasta frågan tillbaka
Som en hårt kramad brännboll
Och springa fort förbi alla koner
Runt hela frågan
Utan att bli bränd
Ett frivarv för ansvarsfrihet
Två händer möts
Fångar lyriskt frågan i en lyra
I en vid båge far den genom luften

Jag är en gummiboll och du bollar med mig som du vill

B r ä n d!

Bomsi, Bomsi, Bomsi, Bomsi
Som en boll kommer jag tillbaks till dig






Fri vers (Fri form) av Skoogshäxan VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-06 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skoogshäxan
Skoogshäxan VIP