Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Annalys

-Nog med a n a l y s

-Tid För Anna lys

sa hon högt
för sig själv
och för andra




Fri vers (Fri form) av Skoogshäxan VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-11 06:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skoogshäxan
Skoogshäxan VIP