Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


4 ord

Hennes
hjärta
log
brett




Fri vers av Skoogshäxan VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-11-10 09:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Innerligt, ljuvt och lustfyllt.
Ett hjärta som ger så mycket
innehåller också mycket!
2024-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Skoogshäxan
Skoogshäxan VIP