Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ensam natt på kyrkogården


Sorg (2)

Mitt hjärta värker av sorg efter er
älskade far och älskade bror
Jag sitter här och gråter där ingen ser
men jag hoppas och tror
att ni från himlen på mig blickar ner
Ty mörkret i mitt hjärta för alltid bor
hur mycket jag än låtsas att jag ler
Älskar er för evigt kära far och bror
väntar och längtar tills jag är med er




Fri vers (Fri form) av Jenny Larsson
Läst 53 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-11 08:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny Larsson
Jenny Larsson