Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att förlora dem man älskar en efter en förändrar en människa i grunden


Ondska

Hur lyckades jag återigen rasera precis allt som jag byggt upp med mycken tid och möda?
Det finns troligtvis någon kosmisk regel eller lag
enkom för att bort min tid öda

Gissningsvis är grundprincipen precis densamma som flitigt används till att hela mitt liv föröda
Mitt liv som numera har reducerats till ett sammelsurium
av impulser att allt levande döda

Kanske är det verkligen sant att människorna kring mig samtliga
när sitt hat mot mig att ymnigt glöda?
Mången gång jag tyckt mig se en glimt av det i var öga
samtliga av ondska färgade röda




Fri vers (Fri form) av Jenny Larsson
Läst 56 gånger
Publicerad 2024-02-11 08:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny Larsson
Jenny Larsson