Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skärvor

Du kastar flaskor i glas.
Jag sitter på golvet och i mina händer finns det skärvor.

Du gör sönder.
Jag lagar.

Jag sitter med lim, försöker göra flaskorna hela.
Du köper nya flaskor i glas.

I mina händer finns det sår.
I dina händer finns ingenting.

Dina flaskor är hela.
Mina flaskor är fyllda av hål.

Har du någonsin lagat flaskor av glas?
Har du suttit på golvet med händerna fulla av skärvor.
Har du också sår i händerna?

Nej, det har du inte.
Du har aldrig lagat en flaska i glas.
Du kastar och köper nya
och lämnar lagandet till mig.

Jag är en flaska i glas.








Fri vers av ingenaning
Läst 15 gånger
Publicerad 2024-02-27 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingenaning