Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Händer

Hans händer är varma.
Hela jag är kall.

Hans händer smeker längs min rygg
Jag är som fastfrusen i marken

De säger att kroppen hanterar stress med fight or flight.
Min kropp väljer freeze.

Hans vilja väger tyngre än mitt nej.
Jag antar att det är jag som gjort fel.

När jag säger sluta ger han inte upp.
Han säger
-Jag vill!
Det är väl trots allt ändå min kropp?

Jag ser hans ansikte i varje man jag möter.
Grupper av honom ger mig panik.

Tio nej är plötsligt ändå ett ja
Är det ens värt att argumentera?
Till slut är det inte lönt att ta striden.
Jag accepterar, hans vilja är lag.




Fri vers av ingenaning
Läst 31 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-21 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingenaning