Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Taggtråd

Taggtråd runt min hals.
Jag försöker andas,
men jag kan inte.

Taggtråd runt mitt hjärta.
Jag försöker leva,
men jag får inte.

Ensam i regnet.
Jag gråter men det syns inte.
Regnet och tårarna smälter samman.

Jag fortsätter kämpa.
Försöker hålla huvudet över ytan.
Försöker finnas till när jag egentligen inte orkar.

Fortsätter gå trots tre ton sten på mina axlar.
En väska överfylld med bagage.
En bägare på gränsen till att rinna över.

Trots allt det jobbiga fortsätter jag kämpa.
Varför?
Att se min familj lida gör 100 gånger ondare än att lida själv.




Fri vers av ingenaning
Läst 16 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-04-26 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingenaning