Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar, älskar inte

Älskar, älskar inte
Älskar, älskar inte

Vi står nära varandra.
Ändå känns avståndet milslångt.
Mitt hjärta omfamnas av taggtråd.
Ditt hjärta bultar fritt.

Jag vill kasta mig runt dina ben.
Hålla fast och aldrig släppa taget.
Du vill springa fritt.
Kanske vill du glömma att vi träffades över huvud taget.

Du träffar nya.
Jag sitter själv.
Ifrågasätter allt.
Varför vill du inte ha mig?

Kanske är det inte så konstigt.
Du är fluffiga moln och solljus.
Jag är regn och mörker.

Ingen vill ha spöregn.
Alla vill ha solljus.

Älskar, älskar inte
Älskar, älskar inte.

Jag älskar dig, Du älskar inte.




Fri vers av ingenaning
Läst 31 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-18 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingenaning