Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fulla ord, nyktra tankar

De säger att fulla ord är nyktra tankar.
Att känslorna bara förstärks.

Du skyller på snefylla.
Jag vet sanningen.
Jag känner dig.

Jag vet,
Hur trycket över bröstet ibland känns övermäktigt.
Hur stora folksamlingar ger dig ångest.
Hur grupper av honom ger dig panik.

Jag vet,
Hur mycket du önskar att du hade varit hemma.
Hur du skrattar på utsidan men dör inuti.
Hur du panikgråter när ingen ser.

Du skyller på snefylla,
Tro mig, det gör jag också.
Hur ska man annars kunna förklara hur det känns?

Hur det känns när man ångrar alla val.
Att man drack "för" många shots.
Att man promenerade själv mitt i natten.
Att man inte ringde någon.

Det är okej att fulla ord ibland är nyktra tankar.
Det är okej att känslorna förstärks.

Det är också okej att ta emot en utsträckt hand.
Man behöver inte ta alla strider själv.
Älskling, vi hjälps åt.




Fri vers av ingenaning
Läst 42 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-19 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingenaning