Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ont

Livet gör ont.
Det gör ont att lyssna.
Det gör ont att prata.
Det gör ont att andas.

-Jag hoppas att vi krockar. Nä, jag skojar bara.
Det gör jag inte alls.

För mig är smärtan ett sätt att känna att jag lever.
Ont i kroppen.
Ont i hjärtat.
Ont i själen.

Alla sår syns inte på utsidan.
Att skada sig själv är inte bara fysiskt.
På mig finns inga ärr, i alla fall inte på utsidan.
På insidan finns det massor.

Vissa sår är läkta.
Andra blöder kraftigt.
En del är jag inte säker på om de någonsin kommer läka.

Det är svårt att laga någon på insidan.
Ett plåster räcker inte till.
Ett förlåt kan hjälpa lite.

Kärlek läker somliga.
Inget läker mig.




Fri vers av ingenaning
Läst 35 gånger
Publicerad 2024-02-28 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingenaning