Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett enkelt löfte

Visst hade livet varit enkelt om man inte behövde förlita sig på andra.
-Jag ringer om fem!
13 timmar senare och du har fortfarande inte ringt.

Varför ljuger man för såna man älskar?
Vad tjänar det om ens älskade får lida?

Det är lätt att tro att det du säger är sant men efter elfte sveket kanske man borde tänka om,

Skillnaden mellan dig och mig är liten
men en liten skillnad kan ha stor betydelse

När du lovar har du lätt att svika
När jag lovar svär jag på mitt liv!




Fri vers av ingenaning
Läst 45 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-04 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingenaning