Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Var"

Längst fram i kyrkan.
Mitt hjärta i bitar.
Gråten i halsen.
Allting gör ont.

De spelar dina låtar.
Tårarna rinner.
Jag försöker vara stark.
Men allting försvinner.

De pratar om dig.
Använder ordet "var"
Jag hatar det ordet.

Han var snäll.
Han var omtänksam.
I mitt hjärta är du.
Fortfarande.

Jag hoppas att du sitter på ett moln däruppe.
Att du tittar ner på mig och känner dig stolt.
Ska försöka att inte göra dig besviken.
Jag lovar.




Fri vers av ingenaning
Läst 35 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-25 15:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingenaning