Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äldre än 25

Ensam i mitt rum.
Allt är tyst.
Tårar ned för min kind.
Ont i själen.

Vad vill du bli när du blir stor?
Jag har aldrig föreställt mig äldre än 25.

Ett dilemma.
En önskan.
Ett rop på hjälp.

Jag har aldrig föreställt mig äldre än 25
Vågar jag berätta det för någon som jag tycker om?
Nej, absolut inte!

Visst är det skönt när det gör ont?
Ont i själen och ont i kroppen.
Hur annars ska man veta att man lever?

Mitt hjärta i dina händer, utslitet från min kropp.
Någonstans är det en lättnad.
Utan hjärta kan inte själen och kroppen längre smärta.




Fri vers av ingenaning
Läst 59 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-05 20:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
I universum finns inga känslor.
Det är ett vakuum med andra ord.

Just saying.

2024-04-05
  > Nästa text
< Föregående

ingenaning