Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


EN ANNAN FIENDE

En annan fiende är kylan

Den tycks ha lägrat sig just här

Jag saknar vårvärmen och solen

Men dessa uteblir tyvärr

Den långa väntan tär på själen

men Bores bunker bombas snart

Snart blir det tjugo plus och tjälen

ska släppa greppet sitt med fart

 

LARZ GUSTAFSSON 21/4 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2024-04-21 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP