Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild


Hemligheter

Vilka hemligheter bär du på?
Du är som en öppen bok
med dolda sidor.

De sidorna är låsta för mig.
Utan kod kommer jag aldrig åt
dina innersta tankar.

Ivrigt rotar jag i dina gömmor,
rädd för vad jag kan hitta.

Innerst inne vet jag redan svaret,
Väljer att blunda.




Fri vers av Cecilia Lindqvist VIP
Läst 17 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-26 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Lindqvist
Cecilia Lindqvist VIP