Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rik på luftslott



Och medan jag bygger luftslott
sten på sten
dröm på dröm
lägger sig världen på plats
bit för bit
den som fallit i bitar
så många gånger förut
de sista örena
skrammlar högt i kaffeburken
idag tackar jag inte
för de kostsamma tuggorna
jag är evigt tacksam
för drömmarna
och fortsätter bygga




Fri vers av baphomet
Läst 392 gånger
Publicerad 2005-10-30 02:57



Bookmark and Share


  Smultris
Hmmm... du la ut din dikt långt innan mig... Ändå så ligger jag före dig...

Nu är det vintertid... och den spökar på denna sida...
2005-10-30
  > Nästa text
< Föregående

baphomet
baphomet