Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har slarvat bort min själ

Jag har slarvat bort min själ
jag la den i hallen
inskjuten mellan ett par räkningar
jag skitit i att betala
så att ett gräl med inkasso
ska kunna sätta fart på livet
jag öppnade aldrig kärleksbrevet
som låg under
ännu ett döfött förhållande
skulle ha börjat med det
hade hon tänkt sig
inga nya varma läppar
kan tina frosten på mina
jag fattar inte varför damerna
ska fortsätta peta runt
i leran av min sinade brunn
kaffet i kokaren
speglar mitt liv
i sin gråa sörja
lika surt och kväljande
som de tre rader
jag lyckats peta ner på min maskin
fortsätter att skriva
k..... k......... k..... k........
kärlek, kyssar, koltrastar, kåthet
jag minns hur dessa var
men jag kan inte
känna
höra
smaka
dem
nu ser jag
krav, knivar, krematorier, kyla
knycklar ihop pappret
tittar ut genom fönstret
på alla färgglada
vårvandrare
petar i askoppen
där var den visst inte heller

min själ




Fri vers av baphomet
Läst 640 gånger
Publicerad 2006-04-05 19:33



Bookmark and Share


  Baystream
Riktigt jävla bra. Applåd.
2010-07-06

  LadyM
Vackert..sorgset..så verkligt! känner in varje ord och lever i dem..
2006-04-06

    ej medlem längre
Den här känns som att den kanske är bäst hittills!
Känns väldigt koncentrerad och väldigt skön samtidigt
Ny Favorit
2006-04-05
  > Nästa text
< Föregående

baphomet
baphomet