Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Spegellandet III (seger)


rädslan
min vän
och följeslagare
endast en motståndare
jag fruktar
är en värdig motståndare
endast en vägg av rädsla
jag krossar
med en murbräcka
av obetänksamhet
föder mod
och kärlek




Fri vers av baphomet
Läst 514 gånger
Publicerad 2005-11-02 02:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

baphomet
baphomet