Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har du glömt?


Har du glömt hur det känns
att brännas inne
hur lungan fylls med
något annat än luft
hur det svider
hur fasan spärrar
varje väg ut
hur lågornas efterverkan
låter dig vrida dig
i smält hud

Har du glömt hur det känns
att slutligen drunkna
hur lungan fylls med
blytung kyla
hur ryckningarna
rör sig bort från din kontroll
medan allt du glömt att säga
till den du älskat
formuleras så solklart
i revy
i hörspel

Har du glömt
hur det var värt det...




Fri vers av baphomet
Läst 571 gånger
Publicerad 2006-01-17 22:09



Bookmark and Share


  Baystream
Mmm bra.
2010-07-06

    NoMi F
Så direkt så fint skrivet
Ja de har glömt, de glöömer
i bland elelr för alltid
Fint skrivet
2006-01-22
  > Nästa text
< Föregående

baphomet
baphomet