Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luxor


Drömmen om Luxor
drömmen om guld
drömmen om soluppgång
att allt detta tar slut en dag
och fortsätter på gula stigar
genom shang ri laa
hur en vacker dag
vi slänger toalettborsten
i ansiktet på chefen
och säger:
\"Ha!
jag har ett kontrakt
jag målade Madonnan från bergen
jag är ingen lokalvårdare
jag har format min framtid\"
men den dagen kommer inte
lyckan kan inte formas
skapas
lyckan kommer
älska och fånga tråden
och se och älska
till slut ser du
att väven av guld
omfamnar dig på platser
du inte ens vågat drömma




Fri vers av baphomet
Läst 486 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-12 16:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
nuuuuuuuuuuuu förstår jag den! var nog tvungen att koncentrera mig lite extra! det är sant! sån är lyckan...
2006-09-04
  > Nästa text
< Föregående

baphomet
baphomet