Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på randen


Försöker hålla ihop min kropp
Azrael hjälp mig
försöker stå upp

ingen ordning
ingen lag
far fram och tillbaka
andas fort
ingen hindrar mig längre
ingen förklarar

önskar att jag aldrig släppt
önskar bort detta muller
önskar bort min balans
önskar falla eller stå

allt utom detta nu
detta outhärdliga ögonblick
rinner ur mitt ansikte
lämnar ingen droppe kvar
färglös
betydelselös
jag som fanns så tydligt
bara nyss
lämnar världen
ebbar ut
med denna obönhörliga våg




Fri vers av baphomet
Läst 599 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-08 16:51



Bookmark and Share


  francis
Det här blir en av de kommentarer som inte är så talande, för jag tycker om den men kan inte riktigt säga hur, framför de två första verserna.
Tills jag kan svara ordentligt vill jag bara säga att jag gillar den.
2005-12-09

    Regina E
Väl beskriven verklig desperation, ångestladdad med bra titel. "Önskar bort min balans... allt utom nu" - mycket starkt.
2005-12-08
  > Nästa text
< Föregående

baphomet
baphomet