Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

your fire burns my mind

långt iväg

känslan av vad vi är är som en dimma

så nära trots allt

viljan att ta oss fram stark som naturens krafter

det finns så mycket jag skulle vilja säga,

så mycket jag vill veta

så många frågor, men så få svar




Fri vers av Ajida
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-09 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ajida