Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stackare

känslorna har lagt sig

du kan inte längre skada mig
du är ingenting för mig

din historia kan du ha för dig själv,
du kan försöka klara dig bäst du vill

jag fanns här för dig, men
du förtjänar inte mig längre

jag trodde du var ärlig,
lojal mot mig

men hela du är en stor lögn

du lever i en förnekelse, och i en ångest
när du vaknar upp ur detta kommer du inte vilja finnas mer

du kommer ångra så mycket du gjort mot människor som verkligen såg dig för den du är
som accepterade och fanns där
men som du
inte brydde dig ett dugg om i slutändan




Fri vers av Ajida
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-13 18:44



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
en period avhelt likgiltighet. Men han är inte likgiltig inför sin likgiltighet, så då finns det ju hopp. Sedan skriver du att du drabbats de senaste dagarna av detta, det vore ju värre om det vore konstant, hans likgiltighet
2010-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Ajida