Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

laughing

jag skrattar åt dig

jag kanske inte mår bra med dig
men du mår inte bra med dig själv

så undra vem som kommer komma längst i livet?

du säger att du redan lyckats, men även det är bara en lögn
du lever i en förnekelse, en lögn
du tror att ditt liv är ordnat, men både du och jag vet att det inte är så


jag mår så bra utan dig och jag
skrattar åt dig

jag är så stark utan dig
haha




Fri vers av Ajida
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-16 09:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ajida