Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oooooont

magen fylls av smärta

vinden blåser i mitt hår,
jag önskar den kunde ta med sig all den smärta
jag känner inuti

ännu en gång är jag rädd
eller snarare förvirrad




Fri vers av Ajida
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-06 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ajida