Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Spegellandet I

En dag träffade jag en man
han sa \"Jag vill inte älska.
Jag tror inte på kärlek.\"
först förstod jag inte
vad han talade om
jag skrattade utan innehåll
sen tänkte jag
att han måste skämta
jag skrattade nervöst
jag insåg, att han talade allvar
han verkade nöjd med sig själv
jag vände om och sprang
jag hade mött döden




Fri vers av baphomet
Läst 436 gånger
Publicerad 2005-10-31 03:45



Bookmark and Share


  LadyM
Läskigt..men bra skrivet!
2005-11-01
  > Nästa text
< Föregående

baphomet
baphomet