Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smärtan jag bär på

du trodde att dina kyssar kunde ta bort smärtan jag bär på inombords
du trodde att dina ord kunde göra allt bra igen
men dina handlingar visar om och om igen att du inte bryr dig

det enda du bryr dig om är dig själv
jag bryr mig om dig även fast du sårar mig gång på gång
du säger att du ska förbättra dig, göra allt bättre
men vad är det som blir bättre?

du vänder allt mot mig

allt blir mitt fel
det är jag som beter mig fel, säger fel
är fel





Fri vers av Ajida
Läst 183 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-10 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ajida