Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rädslan

jag skriker men du hör mig inte

du vill inte höra

du vill inte se

jag förstår inte

vad är det för mening? det du gör för inget gott med sig

när jag försöker få svar skriker jag
för du vill inte förklara, du spelar förvirrad

du säger att jag inte bryr mig, men det är dig själv du talar om

ditt tunnelseende gör att du ser helt fel verklighet

det är inte så verkligheten är, du vet

men du vill inte inse


jag tror du är rädd

du säger att rädslan är större än kärleken

jag tror inte du är redo för mig
inte redo för allt jag har att ge dig

jag har gett sig mycket redan men har jag fått hälften tillbaka?

så stor insats men finns det någon vinst att hämta?




Fri vers av Ajida
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-11 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ajida