Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljug

jag drömde om dig inatt

det kändes så verkligt
så sant

min mage vänder sig ut och in av rädsla
rädslan för att du ska såra mig ordentligt

du gör mig så förvirrad

du jagar mig när jag vill bli lämnad ifred
när jag vill ha dig nära är du borta

du sa att jag bara behöva titta över axeln så skulle du vara där.
jag tittade men du var inte där
du sa att jag tittade över fel axel, men jag tittade igen och fortfarande inte en skymt av dig

var är du när jag behöver dig?

varför ser du inte att jag gråter?

du kan stoppa upp "everything for you babe" någonstans där solen inte skiner...




Fri vers av Ajida
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-12 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ajida