Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bullshit

du ljuger
för dig själv
för mig


du ser ingen annan än dig själv


det flödar ur din mun
vad ska jag lyssna på? vad ska jag sålla bort?



vad ska jag lita på? dina handlingar eller dina ord?

dina ord får mig förvirrad. ibland stämmer det, men oftast får det bara mina tankar att snurra som en virvelvind.




Fri vers av Ajida
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-12 21:14



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
Som en kompis sa..
"I love you" innehåller 8 bokstäver...
men det gör "Bullshit" med..

Mycket bra beskrivet
2010-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Ajida