Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SNART FINNS DET INGENTING KVAR


jag brukade vara någon annan
men sen blev jag mig själv
och nu har jag varit det så länge
att jag inte minns vem jag egentligen är
jag vill alltid härifrån
jag vill aldrig sitta still
men det är det enda jag gör
sitter still och stannar kvar
håller käft och håller med
stavar rätt och gör korrekta radbrytningar

jag undrar om mitt riktiga jag vågar ta chanser
om hon är modig och pratar med främlingar
vågar dansa, springa, sjunger högt utan att skämmas
om hon har vänner som skulle offra sig för henne
har schemat fullspäckat och aldrig sitter ensam
om hennes rum är städat, om hon sover bra
eller om hon bara är jag
fast någon annan

mina vänner ska pierca sig idag
det vill jag också göra
men det gör jag inte
för det här är inte jag
det är bara ett lånat liv
och såna får man inte ta sönder




Fri vers av seriöst
Läst 329 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-27 13:54



Bookmark and Share


  Nina Nightwish VIP
Vilken stark, rak text, bravo!
2010-02-27
  > Nästa text
< Föregående

seriöst