Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
initialerna är de samma likaså känslan av misslyckande


onsdag

jag gav dig ett smeknamn i min telefon där det i övrigt ser ut som en telefonkatalog
jag sparade dina meddelanden i en speciell mapp där bara du och den andra någonsin fått vara

igår skrev jag dikter om dig
idag har du flickvän
och det är inte jag

jag önskar att jag kunde säga att det gör ont
att jag gräver ner mig i ett berg av sorg
för att du inte vill ha mig

men det gör det inte
och det gör jag inte
(jag lovar)

*

when someone shoots you,
it's not the gun or the shot that makes it hurt
it's the bullet




Fri vers av seriöst
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-05 22:43



Bookmark and Share


    pimpim
brabrabra
2011-03-24

  Patrik Englund VIP
första stycket är så bra
2011-03-22
  > Nästa text
< Föregående

seriöst