Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det handlade faktiskt aldrig om dig, även om det var ditt namn jag skrev tusen gånger om

natt efter natt bär jag ut mig själv på bår
inte min kropp utan bara min själ, mitt hjärta
min minst använda muskel, min andra blindtarm

*

hade jag haft orden hade jag skrivit om kärlek
men jag tror det räcker med att ge dig
allt jag någonsin har haft eller kommer att få
du kommer ändå förstå lika mycket som jag aldrig har gjort

för jag har aldrig sett en linje i din gestalt
och jag har inte memorerat sättet dina vinklar rör sig mot mina
jag bara förnimmer och återkallar ofrivilliga tankespasmer

*

mitt hjärta har bedömts oanvändbart
inte brustet, inte ens sprucket, bara skrumpnat
natt efter natt bär jag ut mig själv på bår




Fri vers av seriöst
Läst 252 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-02 00:17



Bookmark and Share


    tehdog
öppning och avslutningsraden är ju bara förbannat blytung, seriöst. Liksom blindtarmen.
2010-03-02
  > Nästa text
< Föregående

seriöst