Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vet att jag är patetisk


någon annan har alltid huvudrollen i mitt liv;


jag tappar mina tankar nästan innan de är tänkta
och fastän man ju inte kan sakna nånting man aldrig haft
lämnar de tomrum efter sig
tankegångar som aldrig blir utforskade

mitt huvud pulserar som om igår var en rolig kväll
och jag har blåmärken som berättar en historia jag aldrig hört
för man kan inte pausa ett liv, hur mycket man än försöker
och jag hänger inte med i mitt eget

det finns ingen knapp för att starta om
och ingen för att sakta ner
det finns bara en för att stänga av




Fri vers av seriöst
Läst 289 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-28 23:02



Bookmark and Share


    tehdog
att tappa tankar innan man har gjort sitt med dem är nog bland det värsta jag vet. Det lämnar tomrum, så sant så. åh. Och att ha blåmärken som berättar historier man aldrig har hört, haha, aj ja så är det.
Jag tycker om det här, det är bra tankar och inte det minsta patetiskt.
2010-03-01
  > Nästa text
< Föregående

seriöst