Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag lyssnar på the smiths och känner ingenting det är så här man säger upp vänskaper i smyg


jag sitter ensam på en middag för tre

ni super tills ni inte vet vart ni står
jag låtsas gråta men kan inte bemästra den totala avskyn för allt ni har blivit

mina svettiga händer vänslas med min nervösa läggning
som i kombination med mitt selektiva minne väljer bort allt som varit
till fördel för en oviss framtid
utan er

och det är ert val era liv era jävla rykten
hjärnor
själar
som står på spel

vår vänskap och dess privilegier har redan blivit satsade på en förlorad hand




Fri vers av seriöst
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-06 00:07



Bookmark and Share


  Patrik Englund VIP
ingressen är ju sjukt maffigt bra

skitbra text
2011-03-22
  > Nästa text
< Föregående

seriöst