Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ut igen

Tidiga mornar
och en växande närvaro

Från noll till hundra
fart
stora rörelser
medryckande rytmer

Vatten
andas
ignorera trötthet
ut igen

svett

Ner till 50
och från en sak
till en annan

Kloka slutsatser
resonera
planera

tills man tillslut
faller
ihop

urpumpad

och släpper ut allt

trött så trött
men ändå

en viss studsighet

Tagga ner
till slut somna
falla in i
välbehövlig slummer

tills

ut igen




Fri vers av stråströ
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-18 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stråströ
stråströ