Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(flödesskrivning 2)


Under bron

Metallens hårda virke
vilar mot min huds sinne

Kanske finns där något för oss
vi vilar i sanna andan
på flodbankens strand

Det finns en viss känsla
i tankens sötma
vattnets sköna kontakt
mot brons hårdhet

Här är vi många som brottas
många vill ha

det räcker nog till alla
staden ler mot oss
genom diset

Därborta finns Inte
annat





Fri vers av stråströ
Läst 435 gånger
Publicerad 2011-05-25 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stråströ
stråströ