Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(flödeskrivning 8)


bilder som flimrar men aldrig riktigt fastnar

Murrande brummande tid

lavan rinner, kletiga sår stelnar

Murriga blad krackelerar
till
rosten
i
mitt
blod

Långsamt växande
krumpna frusna
tenkakler ritar
mönster
i
snö

brister inte än
men dammet
samlas




Fri vers av stråströ
Läst 448 gånger
Publicerad 2011-05-25 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stråströ
stråströ