Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(flödesskrivning 12)


Inga Skuggor

Balsamerande ord
fyller kanten

Bomul
och en sjal i brisen

Ingen vet, men ett ljus
i formen
är alltid välkommet

Urverket
ryggar förbi
men inte
det
själsliga

Jag lutar mig
tar stöd

bakom ridån
kastar sig
inga
skuggor

Moln
lyfter sakta
blommar ut,

förhoppningsvis





Fri vers av stråströ
Läst 446 gånger
Publicerad 2011-05-25 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stråströ
stråströ