Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snart brusar det över

Nu

känslan kryper
långsamt

obemärkt

tar över och
styr mina
tankar

förlamar
mina lemmar

och ett djupt brus
drar över
min haka

suddar ut

lägger till

saker jag inte själv
kan bestämma över

och snart brusar det över

snart
brusar
det
över




Fri vers av stråströ
Läst 506 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-10 17:10



Bookmark and Share


  filosofian
Nu brusar det över. Precis som det känns.
2011-02-10
  > Nästa text
< Föregående

stråströ
stråströ