Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är den första dikten av tre i en svit som jag kallar "Luta dig ut om dröm en annan dröm" som jag skrev till en litterär gestaltningskurs som jag tar nu. De andra är "himlens hål"(nummer två) och "det sista"(nummer tre). Läs gärna även de för att


Genom hinnan

Genom min hinna av mörket glas
ett skratt
tränger igenom men når
inte riktigt
ända fram

Glasblåsaren har gjort sitt jobb

Här har dammet stelnat
rummet känns unket
och blivit till en enda kompakt frekvens

Där
vimlande kaskad
av briserande ljus
flödande vintermörker
med bark som glänser
i precist
kvällssken

Hans verk fullkomligt

Det är där
där svävar
svalor
högt




Fri vers av stråströ
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-23 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stråströ
stråströ