Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förskingra dina tankar

Blöt jord

kalltsvartmörkt

förverkligat

Ät
ät dig mätt

men se dig inte om

förskingra dina tankar
och låt ditt kall

löpa

drick
sig otörstig

men bli inte den du var

Öppenheten sviker
vad vill du mig

sikta på annat än trolösa
som sitter i sina hålor

Hata din värld

men lovprisa ditt land



försök inte
mer

rörelsen är redan föråldrad




Fri vers av stråströ
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-18 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stråströ
stråströ