Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja, jag längtar till julen ;)


Julmys

allt bra med julen ;

• pepparkaksbak
• barnglögg med russin och mandlar
• julklappar
• mammas födelsedagslunch (hon fyller år på julafton)
• julkalendern på tv
• julbord
• gå till alla kompisarna och dela ut julklappar
• öppna luckor i kalendern och få choklad :D
• kalle anka klockan 15 00
• JULTOMTEN
• gå och lägga sig och vara glad och ha haft en alldeles.. alldeles
underbar dag.
• nyår m raketer och vänner
• god maat




Övriga genrer av Cronan
Läst 546 gånger
Publicerad 2005-11-09 15:22



Bookmark and Share


    Click to start
väldigt gulligt skriven, väcker en massa gamla minnen:) fint!
2005-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Cronan