Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja.. tilldelas, det vågar jag nog inte säga.. ;) men det är någon jag känner iaf..


jag är inte dum

jag känner mycket väl,
dina blickar i nacken.
jag är inte dum,
det ska du veta.

du granskar mig,
med nedlåtande blick.
jag känner det,
och förstår dig.

men trots mascaran,
på mina ögonfransar.
trots kajalen,
runt mina ögon.
trots rougen,
som gör kinderna röda.

Jag är fortfarande den samme,
frågan är om du är det.




Fri vers av Cronan
Läst 576 gånger
Publicerad 2005-09-03 19:09



Bookmark and Share


  Cornelia
Känner igen mig,
mkt bra beskrivet ! :)
2005-09-06

    Pezina
älskar titeln. "jag är inte dum". det säger så mycket. vacker dikt. :)
2005-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Cronan