Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja.. till dig andrea, för att du är min bästa vän i hela världen och jag känner att jag borde säga något..


andrea

min älskade prinsessa,
min allra äldsta vän.
jag har aldrig menat,
att svika dig.
jag har aldrig menat,
att välja bort dig.

för vad som än händer,
är du min prinsessa.
du är min ädla riddare
och det som får mitt hjärta
att ta några extra slag.

även om din tiara,
glider ner på sned.
även om din mantel,
sopar marken efter dig.
även om dina diamanter
inte glittrar längre.
så är du min prinsessa,
och jag älskar dig mer än livet.




Fri vers av Cronan
Läst 525 gånger
Publicerad 2005-09-03 19:12



Bookmark and Share


  Cornelia
Jättefin !
2005-09-06

    Pezina
ah, jättevacker. <3
gillar verkligen liknelserna.. jag ska inte säga att det är den bästa du skrivit, för jag har inte läst alla, men den är iaf väldigt väldigt väldigt bra. :D
du har begåvning gumman. ;) <3
2005-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Cronan