Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
:)


nyår

skruva upp ljudet
dansa galet med alice
det är bara att hitta på hun
för ingen, ingen kan
inte från början i alla fall

jackor, mössor, vantor och täckbyxor på
går ner mot ingö brygga,
försiktigt och med sofia i handen
tomteblossen lyser upp vägen,
inget annat.
det är mörkt. kolsvart.
men underbart.
och kallt.




Fri vers av Cronan
Läst 548 gånger
Publicerad 2006-01-02 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cronan