Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<333


Fotsvett och kärlek

När allt bara kommer närmare
När man nästan kvävs av syrebrist
och fotsvett
Det är då du kommer förstå
att jag verkligen älskar dig




Fri vers av Cronan
Läst 577 gånger
Publicerad 2005-06-22 20:23



Bookmark and Share


    Pezina
vacker. <3
2005-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Cronan